تحصیل مانع از انجام وظیفهاش نشد
🔹شهید اصغر آروین در نقل خاطرهاى نوشته است: «زمانى كه براى اولين بار قصد حضور درجبهه را داشتم با مخالفت مادرم روبرو شده و اصرارهاى مكرر من ثمرى نبخشيد تا اين كه شبى درخواب ديدم كه حرم مطهر امام رضا(ع) آتش گرفته و همه مردم براى كمك هجوم آوردهاند و من ايستادهام. يكى از رهگذران از من مىپرسد چرا ايستادهاى و من در پاسخ مىگويم: مادرم اجازه نمىدهد. وقتى اين خواب را براى مادرم تعريف كردم او اجازه عزيمت به جبهه را به من داد.»
🔹 اصغر آروین، در عمليات رمضان شركت كرد و در همين عمليات بر اثر اصابت گلوله خمپاره، از ناحيه راست بدن مجروح شد و پس از سپرى كردن مدت يك شبانه روز در منطقه عملياتى، به پشت جبهه منتقل گرديد. شدت جراحات او به حدى بود كه ۹ عمل جراحى روى ايشان صورت گرفت و كليه راست خود را از دست داد و قادر به حركت دادن دست راست خود نيز نبود.
🔹در همين حال شهيد آروين دست از فعاليت برنداشت و پس از اتمام دوره دبيرستان در كنكور سال ۱۳۶۳ شركت كرد و در رشته جغرافيا پذيرفته شد.
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
@AkhbarMashhad