🔸ترور نافرجام؛ منافقین بارها در پی خاموش کردن صدای یک جوان انقلابی
🔹شهید علیاکبر اصغری پس از دریافت دیپلم در سال ۱۳۵۸، مدتی به عنوان آموزشیار نهضت سوادآموزی و سپس در کمیته مبارزه با قاچاق مواد مخدر و مقابله با منافقین فعالیت کرد. او بعد از سربازی نیز به توزیع سلاح میان مساجد و حمله به خانههای تیمی منافقین پرداخت و در سال ۱۳۶۰ از یک ترور نافرجام منافقین جان سالم به در برد.
🔹پس از پایان خدمت سربازی، بلافاصله در سپاه پاسداران ثبتنام کرد. تحقیقات درباره او سه ماه به طول انجامید و تنها ۱۲ روز پس از اتمام دوران سربازی، در اواخر سال ۱۳۶۱، در حالی که همسرش باردار بود، راهی جبهه شد.
🔹شهید اصغری در کانون تربیت زندانیان به فعالیتهای ارشادی پرداخت و همچنین مدتی مسئولیت بسیج مسجد امام هادی(ع) را بر عهده داشت. به گفته مادرش، صدیقه رضازاده: «تمام هموغم علیاکبر آرامش کشور بود. او دوست داشت از نظر علمی به شهید بهشتی برسد. بزرگترین آرزویش این بود که امام زنده باشد، کشور دچار مشکل نشود و دست منافقین از میهن کوتاه گردد.»
#معرفی_شهید
#شهید_دفاع_مقدس
@AkhbarMashhad