🔸جدیدترین مدل تویوتا در مشهد/ مردم ایران لایق بهترینها هستند
علی خسروانی، مالک مجموعه اتوخسروانی در گفتگو با اخبار مشهد:
🔹رونمایی از مدل جدید برند تویوتا در مشهد اتفاقی بود که امشب رخ داد و با توجه به اینکه اتوخسروانی، مولتی برند است برای دیگر برندها نیز ارائه خدمات خواهدداشت.
🔹با توجه به اینکه امکان واردات یک برند برای چند شرکت وجود دارد، در اینجا هر شرکتی که بتواند قیمت مناسب تر و خدمات بهتری ارائه دهد برنده این مسابقه است و وقتی که این فضای رقابتی به وجود میآید، تنها خدمات پس از فروش است که میتواند باعث برتری شرکت ها نسبت به هم شود.
🔹تویوتا برندی پرفروش در دنیاست، اما برندی لوکس به حساب نمیآید امروزه به جایی رسیدهایم که از وارد شدن خودرویی عمومی و معمولی در دنیا ذوق زده میشویم و این غمی پنهان در دل خود دارد چون در گذشته بهترین برند ها در کشور ما بوده است و لیاقت مردم ایران بیشتر از این است؛ امیدوارم این شروع یک مسیر باشد.
@AkhbarMashhad