Skip to content
مشهدمپ، اخبار و اطلاعات بروز از شهر مشهد
Menu
  • ارتباط با ما
  • لیست مشاغل و اماکن مشهد
Menu

🔸جوان ۲۶ساله چطور سر مردم کلاه گذاشت؟/مراقب خرید از

Posted on مارس 2, 2023

🔸جوان ۲۶ساله چطور سر مردم کلاه گذاشت؟/مراقب خرید از دیوار باشید!

پلیس فتا‌ی مشهد:
🔹با اعلام‌ گزارش‌های متعدد شهروندان با موضوع کلاهبرداری از آن‌ها در سایت‌های واسطه‌گر اینترنتی، موضوع در دستور کار پلیس فتای مشهد قرار گرفت.
🔹در بررسی‌ها مشخص شد که این افراد‌ با یافتن آگهی‌ موردنظر خودرو در سایت دیوار با فروشنده تماس‌ گرفته و مبلغی بین ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال را به عنوان بیعانه به حساب فروشنده واریز کرده‌اند‌ تا صاحب آگهی خودرو را به فرد دیگری نفروشد اما روز بعد فروشنده، پاسخگوی تماس‌های خریداران نبوده است.
🔹کارشناسان پلیس‌ متهم را ردزنی‌ کردند و‌ این ‌جوان بیست‌وشش‌ساله را در مشهد به دام انداختند.‌ این فرد به ناچار لب به بیان حقیقت گشوده و به جرمش اعتراف کرد.
🔹در ادامه این تحقیقات سارق جوان تاکنون به ۲۳ فقره کلاهبرداری با ترفند آگهی جعلی فروش خودرو زیر قیمت بازار در سایت‌های واسطه‌گر و دریافت بیعانه اعتراف کرده است.
🔹شهروندان در صورت رویارویی با هرگونه مورد مشکوک‌ در فضای مجازی موضوع را‌ از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی‌ گزارش کنند
@AkhbarMashhad

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

©2026 مشهدمپ، اخبار و اطلاعات بروز از شهر مشهد | Design: Newspaperly WordPress Theme