محافظانی که تا پای جان ایستادگی کردند
🔹شهید سیدمهدی اسلامی خواه در مدرسه حضرت حجت به مدت دو سال تحصیل کرد، سپس برای ادامه تحصیل به مدرسه علمیه چیذر رفته و در آنجا با شهید اندرزگو و امام(ره) آشنا شد.
🔹در سنین جوانی مبارزه علیه حکومت ستمشاهی پهلوی را آغاز نمود. پس از مدتی توسط ساواک شناسایی شده و اجباراً به قم عزیمت نمودند. در سال ۵۴ وارد حوزه علمیه قم و در مدرسه آیت الله مرعشی(ره) مشغول به تحصیل شدند. در مدرسه عکس و اعلامیه و رساله ایشان را مخفیانه توزیع می کردند و مجدداً توسط ساواک شناسایی شده و از مدرسه اخراج می شود.
🔹️با ورود امام (ره) به کشور، به عنوان عنصری در گروه حفاظت از ایشان برگزیده شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جهت پاکسازی ارتش از افراد دست نشانده رژیم منحوس ستمشاهی، در آنجا مشغول به کار شد و چندین نفر را شناسایی و به مقامات قضایی معرفی نمود. پس از مدتی به دستور امام(ره) جهت تشکیل جهاد سازندگی به شهر سبزوار آمد و این نهاد را به همت چند تن از دوستان تاسیس کردند.
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
@AkhbarMashhad