🔸نوزاد بیخانمان در آغوش خانواده جدید
علیزاده، رئیس بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان هاشمی نژاد:
🔹طبق برآورد تیم درمانی، این نوزاد پنج هفته زودتر، یعنی در هفته ۳۵ بارداری مادرش به دنیا آمده است. وزن او هنگام تولد دو کیلو و ۱۰۰ گرم بوده و حدود ساعت ۵ صبح در محیطی غیربهداشتی بدون حضور پزشک یا ماما متولد شده است. پس از تولد نیز هیچ مراقبتی از این نوزاد نشده است. نمی توان دقیق گفت چه مدت بدون لباس در فضای آزاد بوده است.
🔹 وقتی نوزاد به بیمارستان رسید، بدنش به شدت سرد بود و تندتند نفس می کشید. بررسی علائم حیاتی اش نشان می داد که نیاز فوری به اقدامات درمانی تنفسی دارد، به همین دلیل نوزاد در اورژانس به دستگاه متصل شد و اکسیژن رسانی به او آغاز شد. خیلی زود این نوزاد به بخش مراقبت های ویژه نوزادان منتقل شد و با توجه به نارسایی تنفسی، آمپول های مخصوصی داخل ریه اش تزریق شد. سایر مشکلات نیز با تلاش تیم درمانی در حال برطرف شدن است. وضعیت تنفسی پایدار شده و نیازش به دستگاه کمتر از قبل است.
🔹با ورود معاون دادستان به پرونده و پیگیری قضایی، نوزاد در همان روزهای نخست تولدش به یک خانواده سپرده شد. خوشبختانه شرایط پایدار است و پیش بینی می کنیم تا ۱۰روز دیگر بتوانیم او را به خانواده جدیدش تحویل بدهیم./شهرآرانیوز
@Akhbarmashhad
