🔸 من مستمری بگیر بازمانده تامین اجتماعی هستم وقتی حقوقها را افزایش میدادند دو میلیون افزایش دادن اما به عنوان حذف حق اولاد دو میلیون تومان از حقوق شهریورم کم کردن خیلی اعتراض کردم گفتند برمیگرده اعلام کردند که حق اولاد را با حقوق مهر پرداخت میکنن اما برای من واریز نکردن مستاجرم یک فرزند دانش آموز دارم ودر مشقت و سختی به سر میبرم با این حقوق کم در سختی بسیار شدیدم.
🔸 هروقت زنگ میزنم برای دریافت نوبت از تامین اجتماعی در ۲یا،۳دقیقه اول همه نوبت ها پر میشه اینترنتی هم که اصلا سایت ۶صبح بازنمیشه این همه در ماه هزینه درمان به تامین اجتماعی پرداخت میکنیم ولی هیچ استفاده ای نمیکینم😔
🔸چند ماه است رفتم دنبال از کار افتادگی بر اثر تصادف حالا تامین اجتماعی جوابگو نیست میگن سابقه کار کمه!
🆔از شما میخواهیم دغدغهها و مشکلاتی که در ارتباط با تامین اجتماعی خراسان رضوی با آن روبرو هستید را از طریق وویس یا پیام متنی با ما درمیان بگذارید.
منتظر پیام های تان هستیم👇
@Mashhadonline
