Skip to content
مشهدمپ، اخبار و اطلاعات بروز از شهر مشهد
Menu
  • ارتباط با ما
  • لیست مشاغل و اماکن مشهد
Menu

🔸ممنوعیت فروش کالاهای اسرائیلی در فروشگاه‌های شهرما و میادین

Posted on آوریل 8, 2025

🔸ممنوعیت فروش کالاهای اسرائیلی در فروشگاه‌های شهرما و میادین میوه و تره‌بار مشهد/ اداره ارشاد مسئول بیلبوردی است که تبلیغ کالای اسرائیلی می‌کند

مهدی ناصحی، رئیس شورای شهر مشهد #در_گفتگو_با_اخبارمشهد :
🔹در شورای شهر مشهد مصوبه‌ای مبنی بر ممنوعیت فروش کالاهای اسرائیلی در فروشگاه‌های شهرما و میادین میوه و تره‌بار تصویب شد.
🔹هنوز اطلاع ندارم که این مصوبه در کمیته تطبیق فرمانداری تایید شده است یا خیر؟ اما بعد از تایید در کمیته تطبیق باید این قانون بلافاصله اجرا شود و با ترک فعل کنندگان برخورد قضایی می‌شود.
🔹بیلبوردی که در باب تبلیغ یکی از کالاهای اسرائیلی در شهر مشهد بر پاشده به شهرداری ربطی ندارد بلکه محتوای بیلبورد‌ها به اداره فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی مربوط می‌شود و شاید این اداره مثل شورای شهر و شهرداری مشهد قانونی در باب تبلیغ کالاهای اسرائیلی ندارد.
@AkhbarMashhad

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

©2026 مشهدمپ، اخبار و اطلاعات بروز از شهر مشهد | Design: Newspaperly WordPress Theme