🔸اعتراف به استفاده از زنان برای سرقت کامپیوتر خودرو در سفر و برای خوش گذرانی
فرمانده انتظامی مشهد:
🔹به دنبال وقوع سرقت های سریالی خودرو در مناطق شرق و شمال مشهد تحقیقات میدانی در شهرک های شهید رجایی و باهنر و همچنین بولوار طبرسی شمالی ادامه یافت.
🔹شماره پلاک مخدوش پرایدی که سرقت با آن انجام می شد تحت کنترل قرار گرفت و سرنشینان پراید که یک زن و مرد جوان بودند، در خواجه ربیع دستگیر شدند و در محل اختفای آنان ۸ دستگاه کامپیوتر سرقتی خودرو کشف و ضبط شد.
🔹زن و مرد همدستان خود را لو دادند که زن و مردی جوان بودند و آنان نیز دستگیر شدند. و در مخفیگاه شان یک دستگاه خودروی تیبا و یک دستگاه موتورسیکلت دیگر شناسایی شد.
🔹اعضای این باند در سمنان، تهران، اصفهان و هرمزگان و خراسان جنوبی نیز به کامپیوتر خودروها دستبرد زده اند و سارقان مذکور به ۳۲۹ فقره سرقت در مشهد و ۵۴ فقره سرقت در دیهوک، نطنز، بندرعباس، سمنان، اصفهان، تهران و… و فروش آنان ب مالخر اعتراف کردند و مالخران هم دستگیر شدند.
🔹اعضای این باند که به مواد اعتیاد دارند و با استفاده از زنان شبانه به خودروها دستبرد می زدند، اعتراف کردند همزمان با تعطیلات نوروزی و به عنوان خوشگذرانی و گردشگری در سفر به کامپیوتر خودروها دستبرد می زدند و از طریق پایانه های باربری اموال سرقتی را برای مالخران در مشهد می فرستادند./خراسان
@AkhbarMashhad